Plantmedicijnen en kruiden

Plantmedicijnen worden al decennia lang gebruikt.

Het gebruik van plantmedicijnen

Onze voorouders gebruikten allerlei kruiden en plantmedicijnen.

Wetenschappelijk onderzoek heeft inmiddels wel aangetoond dat deze plantmedicijnen talloze heilzame stoffen bevatten.
Deze plantmedicijnen ondersteunen dan ook het lichaam en immuunsysteem!

Het is dus een geweldig middel voor genezing, persoonlijke groei, het openen van je hart en om dichterbij jezelf te komen.
Tevens helpt het bij periodes van stress.
Plantmedicijnen kunnen ook helpen bij traumaverwerking.

En er wordt wel beweerd dat het nemen van plantmedicijnen beter helpt dan therapie bij een therapeut b.v. een psycholoog.

Helaas is de westerse mensheid deze wijsheden compleet verloren. We staan tegenwoordig zo ver van de natuur/Moeder Aarde af. Dit moet anders.
Daarom ben ik mij ook gaan specialiseren in Plantmedicijnen.

Hyppocrates, de grondlegger van de moderne geneeskunde zei al dat, zolang de oorzaak van de ziekte niet bekend is, deze niet juist behandeld kan worden. Dit uitgangspunt lijkt, mede onder invloed van de farmaceutische industrie, terrein te hebben verloren. Tegenwoordig krijgen mensen gelijk maar medicijnen voorgeschreven zonder dat de oorzaak van de klachten bekend is. Als het medicijn teveel vervelende bijwerkingen heeft, wordt de dosis aangepast, het middel veranderd of zelfs een ander middel erbij toegevoegd om de bijwerkingen te verminderen. Een herhalingsrecept voor medicijnen tegen depressiviteit, hoge bloeddruk en hartkloppingen worden vaak maanden of zelfs jarenlang uitgeschreven zonder dat bekend is waar de klacht vandaan komt en of het gebruik van het medicijn nog wel functioneel is.

Plantmedicijnen helpen verbinding te maken met je hart en ziel.

Ik heb mij, als verpleegkundige, altijd erg verbaasd dat er zo snel naar Farmaceutische middelen wordt gegrepen i.p.v. na te denken over Plantmedicijnen.

Ik ga mij daarom inzetten dat dit anders kan.
Steeds meer mensen lopen vast, voelen zich verwijderd van zichzelf. Velen ervaren stress, trauma, depressie of andere blokkades in hun leven en zijn op zoek naar innerlijke bevrijding. Plantmedicijnen kunnen helpen om dichter bij jezelf en de natuur te komen.

Plantmedicijnen helpen verbinding te maken met je hart en je ziel. Het is wetenschappelijk bewezen dat plantmedicijnen nieuwe neuropatronen worden aangelegd en geactiveerd. Neurotransmitters worden actief. Door het nemen van plantmedicijnen ga je minder vanuit je hoofd denken.

Er zijn talrijke verschillende plantmedicijnen met een eigen werking.

Plantmedicijnen zorgen ervoor dat je:

Dichterbij je zelf te komen en meer vanuit je hart te leven.

Persoonlijke en spirituele groei.

Meer in vrede komen en meer van jezelf te houden.

Lekkerder in je vel zitten.

Bewustzijn wordt vergroot en ander perspectief op je leven.

Verder kunnen plantmedicijnen ondersteuning geven bij: rouwverwerking, trauma helen, blokkades oplossen, depressie, eenzaamheid, burn-out, stress, angsten, menstruatieproblemen, libidoproblemen, relatieproblematiek, begrip en acceptatie vinden.

Breathwork en Body Release Therapie zijn items om te healen. Dit in combinatie met plantmedicijnen geeft de behandelingen voortreffelijke resultaten!

De producten die wij aanbieden zijn onmisbaar bij het bereiken en behouden van een optimale gezondheid.