Over Pyrrha

Wat wij doen

Wat is Pyrrha?

Pyrrha (Griekse godin van de wedergeboorte), is een praktijk voor Ademwerk en Body Remembers Trauma Therapy en Trauma Release Breathwork. Verder heb ik mij gespecialiseerd in Kruiden, Plantmedicijnen en Microdosis hiervan. Tevens bied ik Holistische Energetische Massage aan.

Door bovenstaande therapieën te combineren in de behandeling wordt er bij Pyrrha een unieke onderscheidende behandeling voor het behandelen van vastzittende emoties en trauma’s/blokkades, behandelen van burn-out, stress, angst en boosheid.

Onze behandeling geeft tevens diepe ontspanning voor lijf en mind.
Het gaat je meer inzichten geven, het versterkt je immuunsysteem en het zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd. Je gaat een hernieuwd gevoel van vrijheid en meer vitaliteit ervaren.

Je prana (levensenergie) zal opnieuw gaan stromen.

Een behandeling

Bij Pyrrha neem ik uitgebreid de tijd voor je

Als je de eerste keer bij mij komt beginnen we , onder het genot van een heerlijke kop gemberthee of hete cacao, met het afnemen van een uitgebreide anamnese. Hierbij gaan we al goed de diepte in en ook terug naar je verleden.

Daarna gaan we aan de slag met Ademwerk. Normaliter duurt een ademsessie 40 minuten met daarna 20 minuten in een complete diepe relaxatie. Hierna neem ik ook nog uitgebreid de tijd voor een nabespreking
In de sessie wordt je begeleidt naar meer verbinding en vrijheid in je leven.
Voor een goed resultaat worden wel meerdere sessies geadviseerd.
De therapie kan worden gecombineerd met een ijsbad waar je voor de ademsessie (kort) in plaats mag nemen

Het Ademwerk kan worden uitgebreid met een sessie Body Remembers Trauma Therapy welke dan voor de ademsessie wordt gegeven. Deze sessie neemt ca 45 minuten in beslag.
Door deze twee therapieën te combineren kan je vaak al wat beter naar je gevoel toe gaan.

Mocht je erg in je hoofd zitten, dan kun je ervoor kiezen om vooraf aan de therapieën plantmedicijnen tot je te nemen waardoor je meer uit je hoofd gaat (minder denkt) en meer in je lijf treedt en dat je mag gaan voelen.

Reken dus op de eerste ademsessie inclusief anamnese: ca 2 uur, vervolgsessies 1,5 uur (reken met ijsbad iets langer)
In combinatie met BRTT/TRB kan je rekenen op een sessie van ca. 2,5 uur, met plantmedicijnen ca 3 uur.

Een (energetische) massage behandeling behoort ook tot de mogelijkheden en kan apart worden geboekt.

Mijn verhaal

Even kennismaken

Ik ben Wouter Hietberg. Als basis opgeleid als verpleegkundige met jarenlange ervaring in zowel het ziekenhuis, psychiatrie en Jeugdzorg.

Tevens jarenlang (20 jaar) in het bedrijfsleven werkzaam geweest. Eerst in loondienst bij een detacheerder voor de Zeevaart. Daar heb ik een uitzendtak voor gespecialiseerde verpleegkundigen op gezet met succes.
Toen onze wegen scheidden ben ik voor mijzelf begonnen. 2 eigen bedrijven gehad: Mooie tijden mee gemaakt maar ook moeilijke tijden: een uitzendonderneming gebouwd met meer dan 300 (vaste) medewerkers maar ook een (zakelijk) faillissement met een Burn Out als gevolg. Echter ook de mogelijkheid om, na inmiddels 20 jaar, mijn laatste uitzendonderneming (overigens volledig vrijwillig) met succes te verkopen.

“Nadat ik mijn laatste uitzendonderneming had verkocht: wat nu?
Er moet toch meer zijn dan een kantoorbaan, er moet meer zijn in het leven.”

Ik heb twee online cursussen gevolgd: Wim Hof Method Miniclass en Fundamentals Course. Pyrrha biedt onder begeleiding ijsbaden aan.

In mijn zoektocht kwam ik in aanraking met ademwerk wat mij enorm interesseerde.

Met name in combinatie met Body Release Trauma Therapie.
Na diverse opleidingen hierin te hebben gevolgd (Wim Hof Methode, BRTT en TRB bij Inner Journey en de Ademcoachopleiding bij Mr Breath) besloten om mijn eigen praktijk op te zetten.
Daarnaast heb ik een Plantmedicijnen opleiding gevolgd (Inner Journey).
Momenteel ben ik bezig met de opleiding Energetisch Massage Therapeut.

Op deze wijze bied ik een unieke kans om trauma’s te verwerken, therapieën en behandelingen te combineren voor een optimaal resultaat.

Dit doe ik in Nederland maar ik ben bezig om in Portugal een retraite op te zetten. Dit is in ontwikkeling.

Tevens ben ik gecertificeerd professioneel begeleider voor plantceremonies zoals Ayahuasca, San Pedro, Kambo, Bufo, Cacao etc.
Ik organiseer zelf ceremonies maar laat mij ook door derde partijen inhuren voor begeleiding van mensen welke met hun ziel op reis willen.