Truffelceremonies, Microdosing & Cacao

“NATURE IS A FAITHFUL HEALER OF THE SOUL”

Wat is een truffelceremonie?

Een truffelceremonie is niet alleen een diep transformerend maar kan ook een levensveranderende ervaring zijn. Veelal wordt de magic truffels in een therapeutische setting gebruikt met als doel om tot een verruimd bewustzijn te komen waar heling, transformatie en innerlijke groei plaatsvindt.

De magic truffel is hier om ons te herinneren met de innerlijke wijsheid van ons hart. Al duizenden jaren worden truffels gebruikt bij sjamanistische ceremonies.

Tegenwoordig wijst ook steeds meer onderzoek uit dat dit plantmedicijn een zeer effectieve bijdrage kan leveren bij de behandeling van stressgerelateerde klachten, burn-out, depressies, angststoornissen en allerlei verslavingen.

Werken met het plantmedicijn psilocybine betekent in de meeste gevallen: Leven vanuit meer verbinding, verwondering, liefde, plezier.

Hoe werken magic truffels?

Truffels zijn onderdeel van de natuur en staan symbool voor het weer contact maken met onze eigen natuur: hart, de ziel ofwel de bron. Dit is dé de plek waar heling plaatsvindt. Alle antwoorden zitten in jou. Een ceremonie met truffels werkt door op diverse niveaus namelijk fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.
Doordat je toegang krijgt tot een diepere laag in je bewustzijn, ga je bepaalde thema’s en vraagstukken in een ander perspectief of bewustzijn ervaren. Het kan zijn dat je inzicht of antwoord ontvangt op specifieke vragen. Dit kan enorm helend zijn wat doorwerkt in je dagelijks leven. Truffels zijn in staat om diepliggende kwesties aan te pakken, ver voorbij wat mogelijk is door er alleen over te praten. Er wordt dan ook gezegd dat één sessie staat voor 10 jaar psychotherapie.

Wat levert een truffelceremonie op?

Iedereen ervaart een ceremonie op zijn eigen manier en iedere ceremonie is daarom een unieke ervaring. Afhankelijk van wat er speelt in je leven, krijg je zicht op vragen of thema’s die spelen in je leven.

De truffel zal je precies laten zien wat jij op dit moment nodig hebt op jouw unieke levenspad. Om een beeld te krijgen van de impact van de magische truffel en wat een truffel ceremonie kan opleveren, benoemen we onderstaand een aantal voorbeelden:

 

  • Tot nieuwe inzichten en antwoorden komen
  • Verwerken ingrijpende gebeurtenissen
  • In contact komen met gevoelswereld
  • Meer in het hart komen
  • Jouw levensmissie helder krijgen
  • Inzicht krijgen in mentale en lichamelijke klachten
  • In contact komen met de onuitputtelijke bron van liefde
  • Inzicht in universele wetten

Onze werkwijze

Onze ceremonies worden gegeven in een veilige, therapeutische setting. Een dag is volledig verzorgd. Het belangrijkste onderdeel is natuurlijk de reis met de truffels, maar net zo belangrijk is voor ons het creëren van een veilige setting, zodat het lichaam volledig kan ontspannen, het hart tot rust kan komen en de truffel tot in de kern van je ziel kan zakken.

Optimale voorbereiding
We starten de dag met een sharing cirkel om intenties te zetten. Daarnaast bereiden we je optimaal voor op de reis door middel van meditatie. Op deze manier kan je lekker zakken en ontspannen in jezelf en ga je met vertrouwen de ceremonie in. Na de reis maken we ruimte voor integratie, zodat je als herboren weer naar huis gaat.

Hoe ziet een dag eruit?
11.00 – 12.00 uur: intentie zetten en meditatie
12.00 – 18.00 uur: truffelthee en ceremonie
18.00 – 20.00 uur: lichte maaltijd en integratie

PSILOCYBINE THERAPIE

1-Op-1 Privesessie: €350,-

Inclusief: intake, voorbereiding en integratie overnachting (optioneel).

Duo sessie €550,-

Inclusief: intake, voorbereiding en integratie overnachting (optioneel)

Groepssessie max. 4 pers €1000,-

Groepssessie max. 8 pers €2000,-

Intake & Voorbereiding

Om een truffelceremonie zo veilig en verantwoord te laten verlopen, is het van belang vooraf jouw algehele gezondheid in kaart te brengen. Het gebruik van magic truffels is in de meeste gevallen 100% veilig, echter is het in sommige gevallen niet aan te raden truffels te gebruiken.

Middels een screening kan bepaalt worden of deelname veilig en verantwoord is. Deze screening is bedoeld om contra-indicaties uit te sluiten en gebruiken wij als basis om jou zo goed mogelijk te adviseren en voor te bereiden. Dit formulier wordt na jouw deelname vernietigd.

Na ontvangst intake formulier sturen wij je nog wat extra info toe zodat je je zo goed mogelijk in alle rust kunt voorbereiden op de truffelceremonie.

Annuleringsvoorwaarden

Bij annulering van een boeking tot twee weken voor de ceremonie zijn wij helaas genoodzaakt 25% van de totale ceremonie prijs in rekening te brengen. In dit geval krijg je 75% van de totale ceremonie prijs terug.

Bij annulering van een boeking tussen twee weken en een week voor de ceremoniedatum zijn wij helaas genoodzaakt 50% in rekening te brengen. In dit geval krijg je 50% van de totale ceremonie prijs terug.

Bij annulering van een boeking binnen een week tot de ceremonie kunnen wij geen restitutie meer verlenen. Dit komt omdat wij veel tijd, energie en kosten investeren in de voorbereiding van uw ceremonie, en soms bij last minute annuleringen een ceremonieplek niet gebruikt is die door iemand anders gebruikt had kunnen worden.