Meld je aan voor de actie: 4 Ademsessies + een BRTT sessie

Wil jij weer lekker in je vel zitten, jezelf ontdoen van klemmende gebeurtenissen en geen last meer hebben van angsten, opgekropte emoties, vele gedachten en stress?

Of gewoon meer levensvreugde ervaren?

Tijdens dit traject bij Pyrrha leg ik nadruk op lichaams- en ademwerk, met als resultaat:

Rust in je hoofd / een kalme geest

Je voelt je meer in balans

Je slaapt beter

Je leert je verleden los te laten

Je hebt meer zelfliefde

Traumaverwerking

Dit waardevolle traject, normaal geprijsd voor €450,- is nu tijdelijk beschikbaar voor slechts €360,-

Bij het aanmelden zit je nog nergens aan vast.
Wouter Hietberg

Hoe ziet het traject er uit?

Het traject bestaat uit de volgende onderdelen:

 

Kennismakingssessie ademwerk (2 uur)

Als je de eerste keer bij mij komt beginnen we, onder het genot van een heerlijke kop gemberthee of hete cacao, met het afnemen van een uitgebreide anamnese. Hierbij gaan we al goed de diepte in en ook terug naar je verleden. Daarna gaan we aan de slag met Ademwerk.

3x een ademsessie (1,5 uur per sessie)

Tijdens en na deze sessies zal je al snel voordelen merken van de ademtherapie. Deze voordelen zie je terug op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

BRTT Sessie (1 uur)

Schudden en trillen is de meest primaire reactie van ons limbisch brein (oudste gedeelte/dierlijk brein) om spanningen af te voeren. Tegenwoordig gebeurt dit niet meer. Door het toepassen van bepaalde lichaamstherapie (BRTT/TRB) laten we de mensen wel weer trillen en wordt spanning, stress en trauma’s losgelaten
Bij het aanmelden zit je nog nergens aan vast.

Meld je aan voor meer informatie!

Na het aanmelden zal ik contact met je opnemen om het traject verder toe te lichten en een eventuele kennismakingssessie in te plannen!

Dit waardevolle traject, normaal geprijsd voor €450,- is nu tijdelijk beschikbaar voor slechts €360,-

Wat klanten over Pyrrha zeggen

“Wout heeft een ontzettend fijne energie. Hij neemt de tijd voor een intake en neemt rustig met je door wat er komen gaat. Er is ten alle tijden ruimte om aan te geven wat je wel of niet prettig vindt. De begeleiding is fijn en duidelijk. De breath work behandelingen hebben mij ongelofelijk geholpen om naar binnen te treden, om vervolgens blokkades en spanning op te ruimen. Dit heeft ervoor gezorgd dat er meer rust in mijn hoofd en hart is gekomen, waardoor ik mij verlicht en geheeld voel. Zonder Wout was dit niet gelukt!”

Ik kwam een beetje per ongeluk in aanraking met Breathwork: ik wilde een aantal sessies doen en kwam in contact met Wouter.

Sindsdien heb ik regelmatig Breathwork sessies met hem gehad, evenals BRTT sessies.

Om dit te doen, moet je je volledig op je gemak voelen en vertrouwen hebben, en Wouter heeft alle kwaliteiten die je nodig hebt: hij is warm, empathisch, attent en straalt een zeldzame menselijkheid en zachtheid uit.

Ik ga hem regelmatig zien, want deze sessies doen me veel goed en ik beveel Wouter van harte aan als ademcoach!